Klantenservice

035 720 09 73

Gratis verzending

Boven €200

Mijn winkelwagen€ 0,00
Zoeken

Product was successfully added to your shopping cart.

Bestelgemak


Bij B&E geen extra kosten!

Wanneer u bij B&E Installatie Groothandel uw producten bestelt, betaalt u niets extra, oftewel:

- Geen administratiekosten
- Geen orderkosten bij orders boven de € 200,00
- Geen toeslag


Webshop

Bestellen via de webshop is zo opgezet om u te ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Zo kunt u snel artikelen zoeken, voorraden bekijken en bestellingen plaatsen. Ideaal voor een optimale planning zonder tijdverlies en minder kans op fouten.

Telefoon en Fax

Een telefoontje naar een van onze verkoopmedewerkers is één van de eenvoudige stappen naar uw bestelling. Via het centrale telefoonnummer +31 (0)35 - 72 009 73 staat ons verkoopteam tot uw beschikking. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die graag met u meedenkt en garant staat voor de nodige technische ondersteuning en adviezen.


Via het faxnummer 035 - 72 009 74 plaatst u uw bestelling rechtstreeks. Daarvoor kunt u gewoon gebruik maken van uw eigen orderformulier; dat is wel zo makkelijk.
Heeft u nog geen orderformulier? Vraag deze dan aan via: info@beig.nl.


E-mail

Ook via e-mail kunt u uw bestelling bij ons kwijt: info@beig.nl
U ontvangt van iedere bestelling die u bij B&E Installatie Groothandel plaatst een orderbevestiging via de mail. In deze orderbevestiging staat vermeldt: de orderdatum, het ordernummer, al uw bestelde producten inclusief de prijzen en de eventueel door u ingevoerde opmerkingen.

Verkoopbalie

Aan onze verkoopbalie kunt u tijdens de openingstijden terecht met uw technische vraagstukken en voor alle afhaalbestellingen, al dan niet vooraf besteld. U wordt geholpen door deskundig personeel welke u tevens zal adviseren! Onze verkoopbalie is hierin het centrale ontvangstpunt. Indien u met spoed materiaal nodig heeft kunt u dit bij onze verkoopbalie afhalen.

Projecten

Voor al uw aanvragen maken wij voor u een gedetailleerde offerte. Samen met u bespreken wij, na opdracht, hoe u het aangeleverd wenst te krijgen.

Mocht er onverhoopt tijdens het traject wijzigingen voordoen, dan nemen wij de voorraadartikelen, onder bepaalde voorwaarden, retour. B&E Installatie Groothandel kan u  professionele bedrijven adviseren die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van rookgaskanalen voor open haarden en kachels. Tevens adviseren wij m.b.t. C.V. rookgas- en ventilatieprojecten.